У КПВВ на адмінмежі з ТОТ АР Крим встановлюють рентгено-телевізійні інтроскопи

НАЗАД
05 грудня 2021 11:52

Державна прикордонна служба України постійно працює над підвищенням комфорту, безпеки та швидкості пропускних операцій в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з ТОТ АР Крим.

З цією метою в КПВВ встановлюють рентгено-телевізійні інтроскопи.

Такі оглядові установки створені для пошуку і виявлення заборонених і потенційно небезпечних предметів. За їх допомогою прикордонники зможуть швидко та ефективно оглядати ручну поклажу та багаж, з яким громадяни перетинають адмінмежу.

Інтроскопи вже встановлені в КПВВ «Чонгар» і найближчим часом будуть обладнані і в КПВВ «Каланчак».

Зазначимо, рентгено-телевізійні системи встановили працівники державного підприємства «Реінтеграція та відновлення» за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН), Європейського Союзу в рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру.

Аби уникнути неприємних ситуацій під час перетину адмінмежі, Державна прикордонна служба радить ретельно готуватись до поїздки та заздалегідь викладати заборонені для перевезення предмети та речовини.

Нагадаємо нещодавно Державна прикордонна служба для забезпечення безпеки громадян, які перетинають лінію розмежування, почала використовувати рентгено-телевізійної системи в КПВВ в районі ООС.  https://dpsu.gov.ua/ua/news/%20video%20-bagazh-osib-yaki-peretinayut-liniyu-rozmezhuvannya-pereviryatimut-rentgen-skanerom/

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси