У КПВВ «Станиця Луганська» правоохоронці виявили в українки таблетки психотропної дії

НАЗАД
17 вересня 2020 10:15

Прикордонники Луганського загону, співробітники СБУ та ДФС, діючи спільно у складі Об’єднаних сил, неодноразово припиняли спроби налагодження переміщення через лінію розмежування заборонених предметів та речовин.

Цього разу інформацію про можливе переміщення заборонених медикаментів надали співробітники СБУ.

І вже коли у контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» прибула 56-річна жителька Станиці Луганської, її зупинили для перевірки.  В результаті, у речах жінки виявили 330 таблеток лікарського препарату «Пенталгін», до складу якого входять речовини кодеїн та фенобарбітал.

Громадянка пояснила, що вона лише кур’єр та за винагороду у  1500 гривень згодилася перенести речі через КПВВ та одразу повернутися у Станицю Луганську. Вмістом пакунків вона не цікавилася.

Громадянку разом із пігулками прикордонники передали співробітникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій, а також направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309  КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси