У Хмельницькому завершився чемпіонат Кубку України з універсального бою

НАЗАД
21 жовтня 2018 13:37

Протягом трьох днів у Хмельницькому спортсмени з 12 регіонів України змагалися за Кубок України з універсального бою за участі військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Змагання на рингу проходили у двох версіях – легкий контакт та повноконтактний бій. Однак спочатку на спортсменів очікувала смуга перешкод, стрільба з пневматичної гвинтівки, метання ножів та лазіння по канату. Оцінювали учасників досвідчені судді.

Підбиваючи підсумок змагань, почесний гість, президент Громадської організації «Українська спортивна федерація «Універсальний бій», заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України Микола Подоляк подякував присутнім за високі результати та висловив переконання, що найголовніші перемоги у кожного з учасників ще попереду.

«Маю надію, що ви й надалі розвиватиме особисту майстерність, фізичну витривалість, стійкість  та показуватимете високі результати і здобуватимете тільки почесні призові місця», - зазначив Микола Подоляк.

Загалом у загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Хмельницької області, друге місце – Чернівецька область, а третє місце здобула команда Одеської області. 

В особистому заліку серед військовослужбовців Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького перемогу здобули: у ваговій категорії до 65 кг -  Дмитро Мінеско, до 80 кг Антон Вініченко, до 95 кг Руслан Дацьков та у категорії понад 95 кг – Володимир Лисецький.

Кращими серед спортсменок-жінок Національної академії були: у ваговій категорії до 48 кг – Ольга Неділько, до 57 кг – Карина Белікова та Вероніка Дзюба та у категорії до 63 кг – Діана Ступачук.

На завершення змагань переможцям вручили командні кубки, медалі та дипломи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси