У Головному центрі понад 250 військовослужбовців строкової служби присягнули на вірність українському народові

НАЗАД
17 листопада 2018 14:01

Урочистості розпочалися на стройовому плацу навчального закладу з внесення Бойового Прапору.

Сьогодні в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулася церемонія складання Військової присяги на вірність Українському народові понад 250 військовослужбовцями строкової служби призову 2018 року.

Урочистості розпочалися на стройовому плацу навчального закладу з внесення Бойового Прапору. Родичі молодих прикордонників за ритуалом спостерігали зі сльозами. Щемливі душевні почуття у всіх присутніх на святі викликало виконання військовослужбовцями Гімну України.

Зі складанням Військової присяги військовослужбовців строкової служби привітав заступник директора департаменту – начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу Адміністрації Держприкордонслужби полковник Олег Фігура.

Після складанням присяги вже традиційно священнослужителі освятили прикордонників та благословили їх на військову справу. Завершився ритуал урочистим маршем призовників. Традиційно, на стройовому плацу для батьків та рідних було представлено навчально-матеріальною базу навчального закладу.

Зазначимо, що молоді воїни під час навчання в Головному центрі підготовки особового складу отримують теоретичні знання та практичні навички, необхідні для виконання службових обов’язків. Після закінчення навчання військовослужбовці не будуть направлятися в район виконання Операції Об’єднаних Сил на сході України. Вони будуть розподілені для подальшого проходження служби на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси