У Головному центрі підготовки особового складу відбувся черговий випуск прикордонників

НАЗАД
18 квiтня 2019 19:06

У Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби імені Ігоря Момота відбувся урочистий випуск молодших інспекторів прикордонної служби та курсів підвищення кваліфікації кандидатів на отримання первинного офіцерського звання.

Сьогодні майже 400 молодих кваліфікованих патріотів-прикордонників отримали свідоцтва про закінчення навчання та продовжать службу в лавах прикордонного відомства.

Директор Департаменту особового складу Адміністрації Держприкордонслужби генерал-майор Микола Маланчій за дорученням Голови Дежприкордонслужби України генерал-полковника Петра Цигикала привітав прикордонників з черговим випуском. «Щиро вітаю всіх із черговим випуском, бажаю вам міцного здоров’я, успіхів та наполегливості у подальшій службі і, звичайно, кар’єрного зростання. Голова служби впевнений, що наші випускники покажуть високі результати оперативно-службової діяльності під час виконання завдань з охорони державного кордону!» - зазначив він у своєму виступі.

Під час урочистостей генерал-майор Микола Маланчій вручив нагороди кращим випускникам та персоналу Головного центру, а також перевірив готовність центру до прийому та розміщення чергового призову військовослужбовців строкової служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси