У Держприкодонслужбі завершилися збори офіцерів з добору Окремих регіональних центрів комплектування

НАЗАД
20 лютого 2020 16:28

Сьогодні, 20 лютого, завершилися збори начальників підрозділів з добору Окремих регіональних центрів комплектування Держприкордонслужби.

Триденні навчання, що пройшли на базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота - організовано та проведено за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції та фінансування Державного Департаменту США.

Під час тренінгу прикордонники приділили окрему увагу питанням недопущення втягування персоналу ДПСУ в протиправну діяльність. Крім того,  офіцери регіональних центрів комплектування звітували про результати службової діяльності у 2019 році.

Також, засновниця та керівниця рекрутингового агентства AboutHR Маріана Гринишин провела майстер-клас на тему: «Рекрутинг у соціальних мережах – інноваційні інструменти пошуку талантів».

Наприкінці зборів начальник управління кадрового менеджменту Адміністрації прикордонного відомства України Олексій Харченко конкретизував завдання центрам комплектування, що були визначені Головою Служби на підсумковій колегії, вказав на аспекти, які потребують покращення та визначив пріоритетні напрями у роботі на 2020 рік.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси