У Держприкодонслужбі розпочався чемпіонат з волейболу

НАЗАД
05 листопада 2019 16:45

5 листопада в Одесі стартували змагання серед прикордонників з волейболу.

Упродовж трьох днів охоронці кордону з Чернігівського, Луцького, Мукачівського, Ізмаїльського, Білгород-Дністровського, Херсонського, Луганського прикордонних загонів, Головного центру підготовки особового складу, кінологічного навчального центру, ОКПП «Київ» виборюватимуть першість з волейболу.

Серед учасників також і чемпіони минулого року – команда Одеського загону Морської охорони Держприкордонслужби. Загалом у змаганнях візьмуть участь понад 100 прикордонників.

Під час урочистого відкриття змагань до присутніх з побажаннями сягнути славетних перемог звернулися голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк та почесні гості чемпіонату – заслужені майстри спорту та олімпійські чемпіони різних часів і видів спорту Яків Желєзняк, Микола Авілов та Олена Соколовська.

Ігри першого дня у групах вже визначили певних фаворитів – завтра, 6 листопада, за право виходу у фінал змагатимуться між собою команди Ізмаїльського та Білгород-Дністровського загонів і Чернігівського прикордонного загону та ОКПП «Київ».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси