У Держприкодонслужбі розпочато проведення тренінгів із запобігання випадкам переміщення через державний кордон осіб за підробленими документами

НАЗАД
26 вересня 2018 15:41

На цьому тижні в Одесі експертами США розпочато проведення серії триденних міжнародних тренінгів із запобігання випадкам переміщення через державний кордон осіб за підробленими документами.

Заняття організовано Головним експертно-криміналістичним центром Державної прикордонної служби України за ініціативи та сприяння Регіонального відділу безпеки Посольства США в Україні.  Вони проводяться на базі відділу прикордонної служби «Одеса-аеропорт» Одеського прикордонного загону.

Тренінг передбачає вивчення питань щодо ідентифікації категорії осіб, які використовують підроблені документи, перевірку паспортних документів США та порядок проведення з іноземцями співбесіди.

До занять залучатимуться офіцери та інспектори прикордонної служби органів охорони державного кордону Південного регіонального управління.

До кінця поточного року, аналогічні тренінги планується провести на базі Західного та Східного регіональних управлінь, а також Національної академії Держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького і Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота.

Такі тренінги стають ефективною сучасною платформою для міжнародної співпраці з обміну практичним досвідом у сфері протидії використанню фальсифікованих документів, що забезпечить ефективну протидію нелегальній міграції, торгівлі людьми, тероризму та іншим загрозам національній безпеці України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси