У Держприкодонслужбі пройшов тренінг з психологічного відновлення для учасників бойових дій

НАЗАД
02 серпня 2018 16:46

У ході тренінгу психологи Громадської організації "Ліга офіцерів" розповіли учасникам загалом про постстресові реакцій та необхідність й важливість стресостійкості в професійній діяльності військовослужбовця.

Сьогодні на базі Головного центру підготовки особового складу ім. генерал-майора Ігоря Момота завершився триденний тренінг з психологічного відновлення прикордонників, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції на сході нашої країни. Захід відбувся в рамках програми офісу НАТО в Україні за сприянням прикордонного відомства.

У ході тренінгу психологи Громадської організації "Ліга офіцерів" розповіли учасникам загалом про постстресові реакцій та необхідність й важливість стресостійкості в професійній діяльності військовослужбовця. Також були розглянуті питання ефективного спілкування та вирішення конфліктних ситуацій, які можуть траплятися щодня під час виконання службових обов’язків. У ході практичних занять прикордонники ознайомились із новими техніками і методами управління власними емоціями та профілактикою професійного вигорання.

Після завершення тренінгу учасники висловили щирі слова вдячності психологам Громадської організації та пообіцяли використовувати набутий досвід у повсякденній діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси