У Державній прикордонній службі України розпочались збори резервістів

НАЗАД
13 грудня 2018 11:00

З метою реалізації заходів воєнного стану на початку грудня по всій Україні розпочались збори резервістів силових структур. Державна прикордонна служба України також спланувала та вперше провела відповідні заходи.

З 11 грудня в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України  імені генерал-майора Ігоря Момота стартували збори резервістів. Чоловіки віком від 25 до 50 прибули до Навчального центру із усіх куточків України. На початку бійці отримали необхідне речове майно, пройшли стройовий та медичний огляд.

У перший день зборів офіцери-психологи визначили морально-психологічний стан прибулих, провели адаптаційну бесіду та аутотренінг для подолання стресових ситуацій.

У свою чергу начальник Головного центру підготовки особового складу Дмитро Коцеруба довів до новоприбулих загальну інформацію про діяльність прикордонного відомства України та порядок проведення зборів.

Під час курсу підготовки резервісти отримають необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін. В подальшому ці знання можуть бути застосовані резервістами на практиці, під час виконання службово-бойових завдань з охорони державного кордону. Програма підготовки включає такі предмети, як тактика прикордонної служби, тактико-спеціальна підготовка, загальна тактика і вогнева підготовка, а також тактична медицина та особиста безпека й застосування сили.

За підсумками підготовки учасникам зборів будуть вручені відповідні свідоцтва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси