У День Прикордонника України #Ми_на_варті

НАЗАД
30 квiтня 2020 10:17

30 квітня відзначається День Прикордонника України.

Боротьба з незаконними збройними формуваннями, терористичними загрозами, наркотрафіком, торгівлею людьми, протидія незаконним міграційним процесам, контрабандній діяльності та, навіть, поширенню небезпечного вірусу – щоденні завдання Державної прикордонної служби України.

Співробітники Держприкордонслужби у прикордонних контрольованих районах – запорука законності. Прикордонники виявляють та припиняють не лише порушення кордону, а й інші злочини. Чи не щодня охоронці державних рубежів затримують зловмисників, які займаються браконьєрством, незаконною вирубкою лісу чи просто завдають шкоди навколишньому середовищу.

Незважаючи на святкові заходи і карантин, по периметру нашої Держави несуть службу майже 2 тисячі прикордонних нарядів. Не припиняють свою роботу оперативні підрозділи, військовослужбовці, які цілодобово стежать за прикордонням та надводним простором за допомогою технічних засобів.

У ефективній взаємодії з українським військом прикордонники стримують агресора на лінії розмежування.

Кожен перевірений документ, кожен крок уздовж периметру Батьківщини, кожна професійна дія прикордонника на службі – щодня, щогодини, щохвилини – це елементи єдиного механізму, що створює нездоланний бар’єр для всього лихого і майже непомітний кордон для тих, хто перетинає його з добрими намірами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси