У Будапешті представниці Держприкордонслужби взяли участь у навчальному курсі з лідерства

НАЗАД
18 грудня 2018 10:47

За ініціативи Посольства США в Україні з 10 по 14 грудня у Міжнародній правоохоронній академії м.Будапешт відбувся навчальний курс підвищення кваліфікації на тему: «Лідерство для жінок у правоохоронних органах».

Курс викладався експертами Федерального правоохоронного навчального центру Міністерства внутрішньої безпеки США.

Під час навчання учасники зосереджувалися на таких питаннях, як стиль спілкування чоловіків та жінок, створення позитивного та мотиваційного робочого клімату, подолання ґендерних стереотипів, розвиток особистих навичок керівництва, сильних і слабких сторін, планування кар'єри та професійних цілей. Навчальний курс був побудований таким чином, щоб допомогти учасникам на практиці  застосувати теоретичні знання та трансформувати їх у навички, необхідні для підвищення авторитету та формування себе як високоефективних лідерів.

У навчанні взяли участь 32 представники правоохоронних органів з Албанії, Боснії та Герцеговини, Косово та України, представниці Державної прикордонної служби України, Національної поліції та Національного антикорупційного бюро.

У ході дискусій учасниці від України підкреслили, що у нашій державі інтереси жінок-правоохоронців представляє Українська Асоціація Представниць Правоохоронних Органів — УАППО, метою діяльності якої є забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків у правоохоронних органах України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси