(ВІДЕО) У «Борисполі» на 500 доларах США «погорів» хабародавець із Туреччини

НАЗАД
15 лютого 2019 15:08

Співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки "Центр" Держприкордонслужби продовжують фіксувати правопорушників, які намагаються втягнути військовослужбовців прикордонного відомства у протиправну діяльність.

І все частіше задуми хабародавців терплять фіаско. Адже протягом двох років таких відмов вже зафіксовано близько 2 тисяч. Прикордонники від хабарів відмовляються, а правопорушників правоохоронці затримують та документують згідно з чинним законодавством України.

Так, сьогодні в аеропорту «Бориспіль» співробітники  Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону в рамках кримінального провадження задокументували та затримали громадянина Туреччини під час надавання ним хабара інспектору прикордонної служби. Іноземець під час паспортного контролю не зміг пояснити мету свого перебування в Україні, тому українські прикордонники відмовили йому у пропуску. Натомість за сприяння у безперешкодному перетині кордону чоловік запропонував прикордоннику хабар у розмірі 500 $.

Від неправомірних коштів прикордонник відмовився, а особу затримано на підставі ст.208 КПК України. Тривають процесуальні дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси