(ВІДЕО) «Тютюновий караван» на понад 1 000 000 гривень зупинено за кілька метрів до держрубежу

НАЗАД
09 липня 2019 16:19

Партію контрафактних сигарет на понад один мільйон гривень затримали сьогодні вранці прикордонники Чернівецького загону.

У результаті здобутої напередодні інформації та заходів, проведених оперативними підрозділами Західного регіонального управління, сьогодні вранці, у Путильському районі, мобільним підрозділом та групою реагування відділення інспекторів «Перкалаб» затримано значну партію контрабандного тютюну.

Сигарети до Румунії намагалася переправити група осіб з-поміж місцевих мешканців. Завдяки швидкому реагуванню прикордонників «тютюновий караван» зупинено за 400 метрів до кордону з Румунією.

З появою прикордонників чоловіки покинули 9 пакунків із сигаретами та вдалися до втечі. Під час переслідування правопорушників група реагування виявила ще 11 пакунків із сигаретами, які були ретельно замасковані та підготовлені до подальшого транспортування.

У результаті злагоджених дій співробітників оперативних підрозділів, групи реагування відділення «Перкалаб» та мобільного підрозділу «Чернівці» правопорушники позбулися 60 ящиків підакцизного товару. За попередньою інформацією сума оцінки сигарет становить 1,2 мільйона гривень.

На цей час встановлюється коло причетних осіб до протиправної діяльності. За дане правопорушення буковинцям доведеться відповідати згідно з чинним законодавством.

Щодо вилученої продукції то вона буде передана представникам ДФС у Чернівецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси