Турка з чужим паспортом та двох іноземців, яких розшукував Інтерпол, виявили на кордоні

НАЗАД
07 квiтня 2019 12:55

Іноземця, який надав на перевірку документи, що йому не належать, виявили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Громадянин Туреччини мав намір потрапити до Парижу. Для подорожі іноземець використав закордонний паспорт громадянина Туреччини, виданий на ім’я іншої людини. Обманути пильність прикордонників у пункті пропуску «Бориспіль» іноземцю не вдалося. Через такий вчинок прикордонники чужий документ вилучили, заборонили чоловіку в’їзд на територію України терміном на три роки та повернули його зворотним рейсом назад.

Крім того в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону затримали росіянина, якого розшукували по лінії «Інтерполу» правоохоронні органи Франції для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів. Також база «Інтерполу» спрацювала і в пункті пропуску «Краківець», де прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Латвії, якого розшукували у нього на батьківщині за підозрою у вчиненні злочинів. Обох іноземців прикордонники передали співробітникам Національної поліції та по даним фактам повідомили Укрбюро Інтерполу у м. Києві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси