Трьох «шукачів щастя» з Туреччини та Вірменії затримали прикордонники

НАЗАД
20 жовтня 2017 09:58

Сьогодні вночі під час патрулювання на залізничному вокзалі міста Ужгород прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону виявили та затримали двох «шукачів щастя».

Військовослужбовці  Держприкордонслужби затримали трьох нелегальних мігрантів з Туреччини та Вірменії, які намагались незаконно потрапити до сусідніх країн.

Сьогодні вночі під час патрулювання на залізничному вокзалі міста Ужгород прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону виявили та затримали двох «шукачів щастя». Громадяни Туреччини мали намір незаконно потрапити до Словаччини.

Ще одного нелегального мігранта викрили учора співробітники прикордонного відомства Харківського загону. Прикордонники відділу «Дергачі» за 5 метрів від державного кордону, затримали громадянина Вірменії без документів. Іноземець незаконно перетнув кордон в районі населеного пункту Козача Лопань.

З метою з’ясування обставин та складання протоколів про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 204-1 КУпАП іноземців доставлено до відділів прикордонної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси