Трьох чоловіків, причетних до вбивства у Рівненські області, прикордонники затримали неподалік кордону

НАЗАД
09 лютого 2019 12:17

Отримавши 8 лютого від співробітників Нацполіції в Рівненській області інформацію про скоєння в н.п. Старе Село вбивства з застосуванням вогнепальної зброї співробітники Держприкордонслужби відразу посилили охорону кордону.

У той час як поліція проводила заходи за оперативним планом «Сирена», прикордонники Луцького загону виставили додаткові наряди і залучили групи реагування, також додаткові завдання визначили дільничним інспекторам прикордонної служби і поінформували суміжну сторону.

У пошуках і затриманні злочинців в межах Рокитнівського, Дубровицького та Сарненського районів спільно діяли поліцейські, нацгвардійці та прикордонники.

Невдовзі прикордонний наряд неподалік н.п. Березове виявив та затримав трьох осіб, які рухалися з лісового масиву. Документів чоловіки при собі не мали, однак назвалися громадянами України. Під час перевірки у одного з них, 22-річного жителя Володимирецького району, охоронці кордону також виявили пістолет.

Для з’ясування усіх обставин їх доставили до Рокитнівського відділення поліції.

Під час розмови з правоохоронцями 22, 21 та 20-річний молодики помітно нервували, а згодом зізналися що саме вони вбили 30-річного жителя Старого Села.

Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі дії у відкритому кримінальному провадженні за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси