Троє іноземців у «Борисполі» не змогли потрапити на рейс до Торонто

НАЗАД
28 травня 2019 09:33

Трьох порушників під час заходів прикордонного контролю виявили минулої доби прикордонники Окремого контрольно-пропускного-пункту «Київ» в пункті пропуску «Бориспіль».

Двох турків, які прямували на рейс до Торонто, прикордонники не пропустили учора вранці. Правоохоронці встановили, що іноземці подорожували по підробленим спеціальним паспортам громадян Туреччини, а саме - з заміненими  обкладинками  паспортних документів. Також в іноземців виявлено візові етикетки Канади, які містять ознаки повної підробки. На громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 КУпАП.

До Нацполіції України направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).  Крім того, виявлених порушників відправлено зворотним рейсом до Стамбула.

Ще одну особу, яка планувала потрапити на рейс до Торонто також у незаконний спосіб, прикордонники в цей самий час не пропустили учора.  Громадянка Тайвані подала на прикордонний контроль паспорт, в якому інспектор прикордонної служби відразу виявив ознаки  підробки – заміну інформаційної сторінки з установчими даними. Іноземка розповіла, що для того, аби потрапити до Канади, вона заплатила за фальшивий документ 1500 доларів США. Однак така трата коштів виявилася марною. Порушницю  повернуто зворотним рейсом до Пекіна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси