(ВІДЕО) Три марні спроби та більше 30 ящиків покинутих сигарет

НАЗАД
16 жовтня 2021 09:04

Прикордонники Мукачівського загону припинили три спроби незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів

Так, учора по обіді прикордонний наряд відділення «Бодалово» виявив рух двох осіб, які добряче завантажились сигаретами і прямували до кордону, аби перекинути товар до сусідньої Угорщини. Одного громадянина України затримали. Поруч із ним було 2800 пачок сигарет. Його «напарник» скинув ноші і втік. Стосовно затриманого прикордонники склали протоколи за ст. 202 та ч.1 ст 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пошуки другого «носія» тривають.

Трішки більша і дещо спритніша група осіб трапилася прикордонним оперативникам на ділянці відділення «Богдан». У ході реалізації оперативної інформації охоронці кордону зафіксували рух групи осіб з пакунками. Однак, попри більшу партію тютюнових виробів, жоден контрабандист не став ризикувати. Щойно помітили прикордонників усі, як один, покинули вантаж і вдалися до втечі. Загалом незаконний «караван» залишив по собі 19 ящиків тютюнових виробів (9 730 пачок сигарет). Наразі причетні особи встановлюються. Сигарети доставлені до прикордонного підрозділу, запланована передача товару співробітникам ДФС.

Ще 6 пакунків сигарет покинули молодики, котрі втікали від прикордонного наряду відділу «Вилок». Невідомі розчинилися у темряві ночі, залишивши по собі лише сліди, які вивели охоронців кордону до околиці населеного пункту Четфалва, що знаходиться неподалік кордону з Угорщиною. Пошуки причетних до спроби незаконного переміщення сигарет осіб тривають, а товар, який вони не донесли до пункту призначення, близько 4 тисяч пачок сигарет, прикордонники передадуть ДФС встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси