Тільки в єдності наша сила. Прикордонники взяли участь у заходах з нагоди Дня Соборності України на річці Збруч

НАЗАД
22 сiчня 2020 14:22

Традиційно о 12.00 делегації двох областей зустрілися на мосту через річку Збруч та, склавши два полотна - жовту і синю частини, в один прапор, обмінялись короваями й утворили «живий ланцюг» єднання.

День Соборності - свято України, яке відзначають щороку 22 січня в День проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День соборності відзначають з 1999 року.

Сьогодні, 22 січня, прикордонники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького взяли участь в урочистих заходах, які відбувалися на межі Хмельницької та Тернопільської областей з нагоди Дня Соборності України.

Традиційно, о 12.00, делегації двох областей зустрілися на мосту через річку Збруч та, склавши два полотна - жовту і синю частини, в один прапор, обмінялись короваями й утворили «живий ланцюг» єднання. Після цього колона вирушила на центральну площу Гусятина (Тернопільська область), де відбулися урочистості з нагоди знаменної події.

Зазначимо, до заходів з нагоди цього знаменного та визначного для України свята приєдналися прикордонники багатьох підрозділів Державної прикордонної служби, чим висловили одностайність у тому - що тільки в єдності наша сила. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси