Тікаючи від прикордонників контрабандисти покинули понад 28 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
22 квiтня 2018 10:36

Співробітники Держприкордонслужби системно проводять заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України.

Співробітники Держприкордонслужби системно проводять заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України.

Так, під час патрулювання військовослужбовці відділу «Ділове» Мукачівського загону за 150 метрів від українсько-румунського кордону помітили групу осіб із пакунками, які швидко рухались у бік сусідньої держави. Правоохоронці негайно почали переслідування контрабандистів, здійснивши кілька попереджувальних пострілів. Незважаючи на законні вимоги прикордонників, невідомі покинули близько 5,7 тисячі пачок сигарет та втекли.

Крім того, за 200 метрів від кордону вже інші правопорушники залишили 27 ящиків тютюну, побачивши, що їх переслідують правоохоронці відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону. Під час спроби затримати невідомих було також здійснено попереджувальні постріли з пристрою для відстрілу гумових куль. 

У ході реалізації оперативної інформації прикордонники відділу «Селятин» поблизу державного кордону зафіксували рух п’яти осіб з пакунками. При спробі їх затримати, правопорушники покинули 12 ящиків із контрабандними тютюновими виробами та вдалися до втечі.

Також майже 3,5 тисячі пачок сигарет виявили військовослужбовці відділу «Фальків» неподалік кордону з Румунією. Причетних осіб та ознак порушення кордону не виявлено.

Усі тютюнові вироби доправлено до відділів прикордонної служби, згодом їх буде передано співробітникам ДФС. У всіх випадках тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси