Тайник та позашляховик з сигаретами на 1,5 мільйона гривень виявили на Буковині

НАЗАД
25 вересня 2020 09:46

Понад 32 тисячі пачок сигарет різних марок у в межах Путильського та Вижницького районів вилучили у двох випадках прикордонники Чернівецького загону.

Так, вчора, 24 вересня, в ході реалізації випереджувальної інформації співробітників оперативних підрозділів й офіцерів відділу внутрішньої та власної безпеки, в межах відділів «Фальків» та «Селятин», виявлено місце накопичення  та транспортний засіб з безакцизними тютюновими виробами.

У першому випадку, на ділянці відділу «Фальків», групою реагування під час пошукових заходів виявлено за 500 метрів від кордону з Румунією сховок з тютюновими виробами. У пакунках, прихованих під гіллям дерев, знаходилися ящики з сигаретами у кількості 17 500 пачок.  

В іншому випадку співробітники оперативних підрозділів та група реагування відділу «Селятин» на одній із доріг, в межах контрольованого прикордонного району, зупинили позашляховик марки «Мітсубісі Паджеро» української реєстрації. В автомобілі окрім водія був ще й пасажир, обидва жителі Селятина. Під час огляду салону авто правоохоронці виявили ящики з 15 тисячами пачок сигарет.

Наразі тривають заходи щодо встановлення всіх обставин правопорушення. В обох випадках сигарети вилучено, їх буде передано відповідним органам.

За попередньою оцінкою, в обох випадках сума контрабанди склала близько 1,5  мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси