Таксі до кордону, тариф чоловічий – $5 000 з пасажира

НАЗАД
12 грудня 2022 11:15

Учора ввечері на Одещині прикордонники затримали мікроавтобус, четверо пасажирів якого планували нелегально потрапити в Молдову.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону з’ясували, що пасажири намагалися виїхати з України попри обмеження, введене на час воєнного стану для чоловіків віком 18-60 років. Вони знайшли в інтернеті перевізника, який зголосився посприяти незаконній мандрівці та запросив з кожного клієнта плату у розмірі 5 тисяч доларів США. За ці кошти водій зобов’язався доставити пасажирів до кордону, щоб вони продовжили подорож в Молдову пішки.

Відносно 54-річного перевізника розпочате кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон (ст. 332 ККУ). Його мікроавтобус вилучили. За спробу незаконного перетинання кордону прикордонники оформили на пасажирів документи адмінпровадження. Компетентні органи вирішуватимуть питання щодо порушення відносно них кримінальних проваджень за спробу ухилитися від виконання обов’язків, пов’язаних з військовою повинністю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси