ТЕМПЕРАТУРНИЙ СКРИНІНГ. Результати доби – 7 березня 2020 року

НАЗАД
08 березня 2020 11:56

Прикордонники продовжують здійснювати комплекс організаційних та практичних заходів щодо запобігання розповсюдженню на територію України коронавірусу Covid-19.

Температурний скринінг громадян, які в’їжджають в Україну у пунктах пропуску через державний кордон, а також у КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення операції Об’єднаних сил та на адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим здійснюється у цілодобовому режимі.

За результатами минулої доби прикордонники перевірили 125’368 осіб. Загалом, від 25 лютого цього року, перевірено вже понад 1,2 млн громадян.

Учора охоронці кордону зафіксували два випадки підвищеної температури у двох громадянок України у пунктах пропуску «Грем’яч» та «Бориспіль». За результатами додаткової перевірки лікарі діагностували в обох жінок ГРВІ, ознак Covid-19 не виявлено.

Також нагадуємо, що з 7:00 7 березня за наказом командувача Об’єднаних сил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду з тимчасово окупованих територій введено тимчасові обмеження щодо перетину КПВВ. Деталі - у попередній публікації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси