Студентка з Гани вдавала італійку на українсько-польському кордоні

НАЗАД
04 жовтня 2021 10:27

Африканку з підробленим італійським паспортом виявили прикордонники Волинського загону на українсько-польському кордоні.

Нелегалка їхала у Варшаву рейсовим автобусом. Під час перевірки документів у пункті пропуску «Ягодин» 28-річна пасажирка надала українським прикордонникам італійський паспорт. Та пильний інспектор виявив, що документ фальшивий.

Охоронці кордону з'ясували, що африканка кілька тижнів тому прилетіла в Україну за своїм дійсним паспортом. В нашій країні жінка мала вивчати економіку в одному з вишів Харкова. Здобуття вищої освіти, як вияснилося, не було справжньою ціллю мандрівки іноземки, затриманої на українсько-польському кордоні.

Співробітники Держприкордонслужби підроблений документ вилучили. На студентку-нелегалку прикордонники склали документи адміністративного провадження за спробу порушення державного кордону. Крім того, до Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 Кримінального Кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси