Спокуса незаконного заробітку призвела до втрати вантажівки та легковика

НАЗАД
04 жовтня 2019 12:18

Прикордонники Чопського та Мостиського загонів знайшли схованки з сигаретами у вантажівці та легковику, які прямували до країн ЄС.

Так, учора в пункт пропуску «Тиса» на смугу руху «червоний коридор» у напрямку виїзду з України прибув вантажний автомобіль «DAF» під керуванням 53-річного громадянина України.

Під час перевірки транспортного засобу у прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого переміщення у ньому прихованих від контролю товарів. Прикордонники ініціювали поглиблений огляд автомобіля, тож його було скеровано до вантажного терміналу. Під час перевірки охоронці кордону спільно з митниками виявили у вантажівці спеціально облаштовані тайники. У днищі напівпричепа водій ретельно приховав понад 1400 пачок сигарет різних марок українського виробництва.  В результаті такої витівки українець втратив і сигарети, оцінені у майже 60 тисяч гривень, і вантажівку вартістю 200 тисяч гривень.

Іншого українця також спокусила ідея незаконного заробітку. 40-річний чоловік у своєму автомобілі «ІЖ» 2008 року випуску облаштував подвійну стінку між салоном та багажним відділенням. Аби дістати 600 пачок сигарет прикордонникам та митникам довелося демонтувати стінку перегородки. Сигарети та автомобіль, яким чоловік прямував до Польщі через пункт пропуску "Смільниця", правоохоронці вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси