Спільною міжвідомчою групою на Одещині виявлено сигарет на суму понад 140 тисяч гривень

НАЗАД
16 грудня 2017 12:50

Учора, на ділянці відділу «Кодима» Подільського загону спільна міжвідомча група в складі прикордонників, співробітників оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби та представників ГУ ДФС в Одеської області виявлено в п

Учора, на ділянці відділу «Кодима» Подільського загону спільна міжвідомча група в складі прикордонників, співробітників оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби та представників ГУ ДФС в Одеської області виявлено в приватному помешканні місцевого жителя майже 6 тисяч пачок сигарет.

Інформацію про можливу протиправну діяльність прикордонники відділу отримали від оперативних співробітників та одразу вжили заходів щодо виявлення і затримання правопорушників. В ході проведення пошуку порушників було встановлено місце накопичення товарів, які незаконно переміщувалися через державний кордон.

Товар вилучено співробітниками фіскальної служби встановленим порядком. Попередня сума оцінки складає понад 140 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси