Спільно з білоруськими колегами українські прикордонники допомогли знайти зниклого чоловіка

НАЗАД
16 червня 2019 12:03

Прикордонники Житомирського загону у тісній співпраці із прикордонниками Мозирського загону прикордонної служби Республіки Білорусь допомогли знайти чоловіка, який пішов в ліс для збору ягід і грибів та не повернувся.

Учора пообідді до прикордонників відділу «Овруч» звернулись місцеві жителі села Радча, Народницького району, з проханням допомогти розшукати зниклого односельчанина. Чоловік 1988 року народження, залишивши вдома телефон, самостійно пішов збирати дикороси до місцевого лісу та зник.

Прикордонники відразу повідомили своїх білоруських колег, сусідні підрозділи охорони кордону, взаємодіючі правоохоронні органи та організували пошук зниклого місцевого мешканця прикордоння.

Згодом, неподалік державного кордону, здійснюючи постійний обмін інформацією прикордонники України та Білорусі виявили «горе-збирача» дарів лісу. Чоловік із-за особистої неуважності заблукав і йшов не відаючи куди.

Наразі особу повернуто додому.

З початком збору дикоростучих ягід та грибів Держприкордонслужба вкотре нагадує громадянам про дотримання правил особистої безпеки та прикордонного законодавства. Вирушаючи до незнайомої місцевості, особливо, якщо така прилягає до лінії кордону, обов’язково йти в парі з людиною, яка добре знає і орієнтується на ній. Постійно мати із собою працюючі засоби зв’язку чи інші місце-визначаючі пристрої. Будьте уважними.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси