Спільними діями українські та угорські прикордонники затримали 7 нелегальних мігрантів та їх ймовірного переправника

НАЗАД
08 сiчня 2019 10:02

Семеро нелегальних мігрантів з Туреччини та їх ймовірного переправника затримали на Закарпатті цими вихідними прикордонники Мукачівського загону в ході скоординованих дій зі своїми угорськими колегами.

Затримати правопорушників вдалось завдяки оперативному обміну інформацією про виявлення прикордонним нарядом підрозділу «Вилок» групи осіб, які рухалися в бік водного каналу «Ботар», через який проходить українсько-угорський кордон.

У результаті подальших спільних заходів, угорські прикордонники зі свого боку змогли відразу затримати чотирьох осіб без документів, які назвалися громадянами Туреччини. Ще одного громадянина Туреччини у супроводі українця затримали прикордонники Мукачівського загону за інформацією оперативних співробітників Західного регіонального управління. Іноземець, знаходився в автомобілі марки «Сіат», яким керував громадянин України.

Інформацію про виявлення та затримання нелегалів, а також подальші можливі спроби порушення кордону на інших напрямках відразу розповсюдили по всіх сусіднім прикордонним підрозділам Мукачівського загону. Перевіряючи дану інформацію невдовзі група реагування відділення «Лужанка» спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби затримала ще двох громадян Туреччини, які планували незаконно потрапити до Угорщини.

Наразі із затриманими проводяться фільтраційні заходи, з’ясовуються усі обставини правопорушення та коло осіб причетних до організації незаконного переправлення громадян через кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси