Снайпер терористів відкрив вогонь по позиціях контрольного поста «Майорськ»

НАЗАД
03 серпня 2016 11:45

В районі проведення АТО терористи не припиняють вести вогонь по контрольних постах, що на лінії розмежування. Сьогодні близько 9.30 бойовики черговий раз здійснили обстріл контрольного поста «Майорськ».

В районі проведення АТО терористи не припиняють вести вогонь по контрольних постах, що на лінії розмежування. Сьогодні, близько 9.30  бойовики черговий раз здійснили обстріл контрольного поста «Майорськ».

По позиціях КрП, що на напрямку КПВВ «Зайцеве», з населеного пункту Горлівка вогонь вів ворожий снайпер. В цей час група військовослужбовців прикордонного відомства саме здійснювала облаштування контрольного поста. Одна з куль, випущених російським найманцем, зрикошетила та влучила одному з прикордонників у бронежилет. На щастя, військовослужбовець не постраждав.

Нагадаємо, що декілька днів тому незаконні збройні формування  вели періодичний інтенсивний вогонь по цьому контрольному посту зі стрілецької зброї калібру 5,45 мм та 7,62 мм. А раніше бойовики відкривали вогонь з артилерійських установок. Тоді у результаті обстрілу дістав осколкове поранення один з військовослужбовців Держприкордонслужби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси