Ситуація на адмінмежі з ТОТУ АР Крим залишається напруженою

НАЗАД
08 серпня 2016 09:45

Сьогодні на ранок на КПВВ «Чонгар» пропуск здійснюється в обидва напрямки, але вкрай повільно. Навпроти КПВВ «Чаплинка» контролюючі органи країни-окупанта здійснюють пропуск лише тих, хто прямує на тимчасово окупований півострів. Повністю заблокованим зал

Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі із тимчасово окупованим Кримом зберігається напруженою, але контрольованою.

Після опівночі 8 серпня окупанти знову припинили пропуск осіб навпроти КПВВ «Каланчак».  

Таким чином, станом сьогодні на ранок на КПВВ «Чонгар» пропуск здійснюється в обидва напрямки, але вкрай повільно. Навпроти КПВВ «Чаплинка» контролюючі органи країни-окупанта здійснюють пропуск лише тих, хто прямує на тимчасово окупований півострів. Повністю заблокованим залишається КПВВ «Каланчак», на цьому напрямку російські правоохоронці не здійснюють пропуск в обидва боки. 

В той же час суттєвого скупчення автотранспорту в КПВВ на адмімежі немає. У чергах на КПВВ «Чонгар» та «Чаплинка» очікує трохи більше 100 автомобілів.

Також підвищеною залишалася і активність країни агресора Росії поблизу адмінмежі. Учора прикордонники спостерігали над півостровом польоти 9 вертольотів Мі-8 ЗС РФ та 2 БПЛА.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси