Сигарети та телевізійне обладнання знайшли в автомобілях на кордоні

НАЗАД
18 листопада 2019 14:07

Результативними стали у минулі вихідні заходи прикордонно-митного контролю в пунктах пропуску на державному кордоні.

Чималу кількість контрабандних цигарок, якими були набиті паливні баки автомобіля, виявили прикордонники Луцького загону.

Інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів завчасно отримали співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ». Тож, коли в пункт пропуску «Доманове» прибув автомобіль «Форд» української реєстрації, яким наш співвітчизник прямував з Білорусі в Україну, охоронці кордону провели поглиблений огляд.

У результаті перевірки, за допомогою технічних засобів прикордонного контролю, в паливних баках виявили 4210 пачок курива білоруського виробництва.Сигарети та транспортний засіб передано працівникам ДФС. Загальна сума оцінки конфіскату сягнула 200 тисяч гривень.

Крім того, на кордоні з Молдовою, у пункті пропуску «Росошани»,  прикордонники Чернівецького загону під час спільного огляду з митниками виявили сховки, які знаходились всередині запасного колеса та під днищем й баком автомобіля. У такий спосіб водій, громадянин Молдови, намагався перемістити близько 150  блоків живлення для антен, приставок для цифрового телебачення та ліхтарів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси