(ВІДЕО) Сезон відпусток у розпалі. Держприкордонслужба фіксує збільшення пасажиропотоку

НАЗАД
02 липня 2019 10:43

В Україні триває сезон відпусток, а Держприкордонслужба продовжує забезпечувати безпеку і комфорт відпочинку громадян.

Туристичні фірми в один голос заявляють, що попит на закордонний відпочинок стрімко росте. Вже кілька років поспіль чимало українських туристів, які віддають перевагу іноземним курортам, лише зростає. І це не випадковість, адже позитивну роль у цьому процесі зіграли безвізовий режим, стійкий курс гривні та сприятливі ціни на бюджетні авіарейси. Тому прикордонники в авіаційних пунктах пропуску працюють сьогодні в особливому та напруженому режимі.

«У період відпусток пасажирський та транспортний потоки збільшується як правило на 15-20 %, що вже доведено першою декадою червня цього року», - повідомляє старший офіцер штабу Західного регіонального управління Василь Вітровчак.

Крім того, співробітник Держприкордонслужби зазначає, що в Україні  значно зростає попит на подорожі до країн Європейського Союзу. Це пов’язано в першу чергу із збільшенням в країні лоу-кост-авіакомпаній, зокрема Ryanair та Wizz Air. Здебільшого мандрівники обирають такі країни як Німеччина, Польща, Великобританія та Данія.

Що стосується закордонних курортів, то чималою популярністю серед українців користуються Туреччина, Єгипет, Греція, Болгарія та Іспанія.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси