Сергій Дейнеко в Ізмаїлі побував у Навчальному центрі морської охорони та госпіталі

НАЗАД
26 червня 2019 18:11

Сьогодні в рамках свого робочого візиту на південний кордон Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко побував у Навчальному центрі морської охорони в м. Ізмаїл.

Голова служби під час зустрічі з персоналом підрозділу зауважив: «Перед вами стоїть відповідальне завдання – забезпечити надійну охорону і оборону морських рубежів в умовах агресивних і цинічних дій Росії в акваторіях  Азовського та Чорного морів. І запорукою має стати модернізована морська охорона. З цією метою ми оновлюємо корабельно-катерний склад. Однак визначальним фактором залишається підготовка професіоналів морської справи. І з цим завданням успішно справляється Навчальний центр морської охорони».

Начальник Регіонального управління морської охорони Олег Костур представив Голові служби матеріально-технічну базу Навчального центру – унікальні класи підготовки, тренажерні комплекси, а також госпіталь, який в рамках реорганізації був створений на базі медико-санітарної частини.

 Цей госпіталь створено для прикордонників та ветеранів служби всього Придунав’я, а також багатьох цивільних жителів Ізмаїла та району. Персонал медичного підрозділу може прийняти на первинний огляд понад 100 осіб за добу, а в стаціонарних умовах одночасно можуть проходити лікування 60 пацієнтів.

Голова служби відзначив персонал госпіталю відомчими нагородами та вручив ключі від спеціального автомобіля швидкої медичної допомоги, призначеного для забезпечення невідкладної допомоги та екстреної евакуації пацієнтів з віддалених підрозділів.

Наразі медичний заклад, зокрема лабораторно-діагностичне відділення забезпечено належним обладнанням. Крім того, за рахунок раціонального розподілу бюджетних коштів у будівлі шпиталю замінено вікна, проводиться ремонт їдальні, закуплені меблі для покращення умов стаціонару.

Окремо Голова служби відзначив роботу у напрямку військово-патріотичного виховання, зокрема потужний Всеукраїнський вишкіл «Джура-прикордонник», який зараз проходить на Одещині  і в якому одночасно беруть участь понад 400 дітей. І тим учасникам, які вже встигли відзначитись у цьому змаганні,  особисто вручив відомчі відзнаки і нагороди.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси