Сергій Дейнеко: Молодий офіцер не повинен залишатися курсантом. Він має стати справжнім офіцером

НАЗАД
07 листопада 2019 15:11

Про це сьогодні під час робочої поїздки до Національної академії Державної прикордонної служби України у Хмельницькому наголосив курсантам вишу Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Очільник відомства ознайомився з умовами навчання та побуту майбутніх офіцерів, проінспектував окремі напрями підготовки та поспілкувався з курсантами 3-го курсу академії.

«Курсант має стати справжнім офіцером, він повинен пишатися своїм званням та статусом прикордонника, а не залишатися курсантом «5-го, 6-го, 7-го … курсу», - зазначив очільник відомства.

Також Голова Держприкордонслужби сконцентрував свою увагу на рівні підготовки офіцерів, адже, за словами Сергія Дейнеко, він має відповідати очікуванням тих, хто чекає молодого поповнення на державному кордоні.

Для керівництва органів охорони держкордону молодий офіцер має бути професіоналом своєї справи, для усього особового складу він бає бути прикладом для наслідування.

Для досягнення цієї мети Національна академія Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького має все – і чудовий викладацький склад, і потужну навчально-матеріальну базу. Однак, як зазначив полковник Сергій Дейнеко, необхідно покращити систему навчального процесу та внести певні зміни.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси