Семеро дорослих «доручили» двом неповнолітнім перенести товари до РФ

НАЗАД
15 березня 2020 12:35

Правопорушників за допомогою спеціальних технічних засобів виявили учора прикордонники біля кордону з РФ. Інформацію про можливе порушення держрубежу оператор комплексу спеціальних технічних засобів передав групі реагування.

Військовослужбовці затримали порушників за кілька метрів від кордону. Двоє молодиків планували перенести до сусідньої країни пакунки з товарами народного споживання. До  того ж з’ясувалося, що вони є неповнолітніми - 14 та 15 років.   

Під час подальшої перевірки ділянки кордону військовослужбовці загону виявили ще чотири коробки з товарами. Також впродовж проведення оперативних заходів в н.п. Пильна на відстані 200 метрів від кордону, а саме - в покинутій будівлі, прикордонники виявили 7 осіб. За результатами перевірки встановлено, що ці особи, скоріш за все, причетні до протиправної діяльності.

Стосовно виявлених осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пункті пропуску через державний кордон України або режимних правил в прикордонних пунктах виїзду-виїзду» та ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».  

Про затримання неповнолітніх повідомлено батьків та  правоохоронні органи. Оцінка  та перерахунок виявленого товару триває. Справу передано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси