«Шукача кращої долі» з Росії затримали на підступах до держрубежу українські прикордонники

НАЗАД
14 травня 2019 10:36

Іноземця, який намагався поза пунктами пропуску дістатися Словаччини, затримали учора вдень прикордонники Чопського загону.

Про появу у прикордонні підозрілого чужинця військовослужбовцям відділу «Великий Березний» повідомив місцевий житель. Він розповів дільничному інспектору, що помітив, як у бік кордону йде невідомий чоловік  з рюкзаком.

З метою перевірки інформації у вказаний район висунулася група реагування. Невідомого затримали, коли він намагався подолати загороджувальний паркан. Затриманим виявився громадянин Росії. Він мав із собою закордонний паспорт та, як з’ясували прикордонники, потрапив на територію нашої держави законним шляхом. Однак легально дістатися країн Європи, де сподівався на кращі умови для життя, чоловік не міг, оскільки не мав шенгенської візи. Тому росіянин вирішив потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску.

З метою з’ясування обставин правопорушення правопорушника доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Громадянина Росії буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси