Шість транспортних засобів із контрабандними сигаретами виявлено на кордоні

НАЗАД
22 березня 2018 09:17

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби виявили у пунктах пропуску шість транспортних засобів із прихованими контрабандними тютюновими виробами.

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби виявили у пунктах пропуску шість транспортних засобів із прихованими контрабандними тютюновими виробами. 

Так, під час перевірки легкового  автомобіля  «Peugeot», що прибув учора в пункт пропуску «Ужгород», прикордонники Чопського загону помітили схвильованість поведінки водія, громадянина України. Було прийнято рішення  поглиблено оглянути транспортний засіб 2007 року випуску угорської реєстрації. Охоронці кордону спільно з працівниками фіскальної служби виявили у паливному баку іномарки 320 пачок контрабандних сигарет.

Відповідно до чинного законодавства приховані від контролю тютюнові вироби та легковик були вилучені. Загальна вартість виявленого склала майже 113 тисяч гривень.

А прикордонники Львівського загону в пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська» під час здійснення заходів контролю також виявили три сховки з контрабандними тютюновими виробами. У мікроавтобусах «Fiat», «Mercedes» та у легковому автомобілі «BMW» були сховані понад 700 пачок сигарет вартістю 16 тисяч гривень. Товар знаходився під чохлом сидіння, у салоні та паливному баку транспортних засобів.

Крім того, подібні ситуації зафіксовані в пунктах пропуску «Ягодин» та «Смільниця». Військовослужбовці Луцького та Мостиського загонів у салоні  «Toyota» та у робочому колесі «Ford» знайшли 150 та 70 пачок сигарет відповідно на загальну суму понад 5 тисяч гривень.

Усі знайдені контрабандні сигарети вилучено встановленим порядком та передано працівникам фіскальної служби  для прийняття подальшого правового рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси