Шість громадян Узбекистану, які пробирались до Росії та нашого краянина затримали прикордонники на Луганщині

НАЗАД
10 грудня 2021 13:31

Минулого дня на українсько-російському кордоні охоронці держрубежу Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса затримали чотирьох іноземців-порушників та громадянина України.

Спробу порушити державний кордон попередили військовослужбовці неподалік населеного пункту Червона Зірка.

Вчора під час несення служби прикордонники спостерігали чотирьох осіб, що впевнено рухались до державного кордону. Одразу ж на зустріч до групи висунулись правоохоронці. Як результат, прикордонники затримали чотирьох іноземців.

Незабаром неподалік від держрубежу затримали й нашого краянина, що допомагав мандрівникам. Згодом стало відомо, що порушниками є громадяни Узбекистану, які намагались в незаконний спосіб потрапити до Росії аби в подальшому влаштуватись на роботу. Шлях перетнути кордон поза встановленими пунктами пропуску порушники обрали недарма, оскільки всі мали заборону в’їзду на територію Росії.

На іноземців та нашого краянина складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 202 (Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду - виїзду), а також на чотирьох  громадян Узбекистану складено протоколи за ст. 204-1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) КУпАП.

Також по даному факту розпочато кримінальне провадження та проводяться заходи, щодо встановлення повного кола причетних осіб.

А сьогодні прикордонники Луганського загону на тому ж напрямку виявили ще двох громадян Узбекистану, які прагнули в незаконний спосіб перетнути державний кордон, однак пройти непоміченими їм теж не вдалось. Наразі встановлюються обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси