Щодо ситуації з рухом вантажівок через пункти пропуску на кордоні з Росією

НАЗАД
19 лютого 2018 14:23

В даний час за інформацією, що надійшла від російської сторони поступово відновлюється оформлення вантажних автомобілів в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нєхотєєвка», що навпроти українського пункту пропуску «Гоптівка» у Харківській області

Як уже неодноразово повідомлялося, на окремих напрямках українсько-російського кордону фіксується ускладнення руху вантажівок, які прямують у напрямку Росії.

В даний час за інформацією, що надійшла від російської сторони поступово відновлюється оформлення вантажних автомобілів в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нєхотєєвка», що навпроти українського пункту пропуску «Гоптівка» у Харківській області. Суміжна сторона повідомила про відновлення обладнання для огляду вантажів, що вийшло з ладу напередодні. Нагадаємо, що пропуск вантажних автомобілів в російському пункті пропуску не здійснювався з 17 лютого.

Крім того, певне накопичення транспортних засобів у напрямку Росії наразі спостерігається в пункті пропуску «Бачівськ», що у Сумській області. Відмітимо, що на Сумщині затримка з пропуску вантажівок також відмічалась учора у пункті пропуску «Катеринівка».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси