Щодо перекриття автодороги перед пунктом пропуску «Ужгород» власниками легкових автомобілів іноземної реєстрації

НАЗАД
26 квiтня 2017 17:36

Учора, 25 квітня, з 09 год. 20 хв. до 10 год. 30 хв., власники автомобілів з іноземною реєстрацією здійснили перекриття автодороги міжнародного сполучення перед пунктом пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні.

Учора, 25 квітня, з 09 год. 20 хв. до 10 год. 30 хв., власники автомобілів з іноземною реєстрацією здійснили перекриття автодороги міжнародного сполучення перед пунктом пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні. Участь у блокуванні взяли близько 30 активістів на 20 транспортних засобах.

Головною їхньою вимогою було надання можливості здійснювати розвороти на території пункту пропуску без виїзду за лінію державного кордону.

Для врегулювання ситуації в пункт пропуску «Ужгород» було запрошено 6 активістів, де начальником Чопського прикордоного загону та начальником відділу прикордонного контролю штабу Західного регіонального управління проведено роз’яснювальну роботу та доведено вимоги чинного законодавства України щодо правомірності вимог, які висувались.

Крім того, в ході переговорів було досягнуто домовленості щодо проведення по даному питанню у відділі прикордонної служби «Ужгород» робочої зустрічі із залученням керівництва Чопського прикордонного загону, Закарпатської митниці ДФС, СБУ, НП та військової прокуратури Ужгородського гарнізону.

За результатом перемов активістами ініційовано проведення зустрічі з Головою Закарпатської ОДА за участі представників зацікавлених у даному питанні органів.

Наразі пункт пропуску «Ужгород» функціонує в штатному режимі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси