Щодо безпекової ситуації в КПВВ на лінії розмежування за минулий тиждень

НАЗАД
26 травня 2019 12:16

За минулий тиждень встановленим порядком через лінію розмежування було оформлено 287 тисяч громадян та 34 тисячі транспортних засобів.

За минулий тиждень встановленим порядком через лінію розмежування було оформлено 287 тисяч громадян та 34 тисячі транспортних засобів. Відмовлено в пропуску через лінію зіткнення 144 особам в зв’язку з несправністю в документах або відсутністю необхідного переліку документів.

Прикордонниками в КПВВ оформлено 25 внутрішньо-переміщених осіб, які через гуманітарну кризу та систематичні порушення прав людини з боку окупаційної адміністрації РФ змушені були залишити місця свого постійного проживання та шукати кращого життя на контрольованій українською владою території.

Прикордонними нарядами в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів в районі операції Об’єднаних сил виявлено 21 паспортний документ України, що містили ознаки часткової підробки.

До адміністративної відповідальності в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 14 громадян, відносно яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в недіючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону, крім того виявлено одного водія, який експлуатував транспортний засіб з невідповідністю номера кузова обліковим даним у реєстраційних документах. Також матеріали справ про адміністративні правопорушення складено відносно 3 іноземців, що порушили правила перебування на території України та 2 громадян України, які порушили режимні правила в КПВВ.

Під час виконання службових обов’язків у КПВВ військовослужбовці ДПСУ зі складу Об’єднаних сил зафіксували 3 випадки, коли громадяни намагались «домовитися» про безперешкодний перетин лінії розмежування. За даними фактами до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень з метою прийняття відповідних правових рішень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси