Щоб перетнути кордон, двоє іноземців намагалися скористатися підробленими документами

НАЗАД
16 сiчня 2019 10:05

Двох порушників-іноземців, які намагалися перетнути державний кордон України з підробленими документами, виявили співробітники Держприкордонслужби.

Так, під час перевірки документів пасажирів автобуса в пункті пропуску «Ягодин», прикордонники Луцького загону виявили підроблений паспорт громадянина США. У паспорті, який він пред’явив, прикордонники помітили заміну інформаційної сторінки з установчими даними.

За фактом виявлення ознак правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», направлено повідомлення до Любомльського відділу поліції у Волинській області. Іноземця затримано, недійсний документ вилучено встановленим порядком, проводяться перевірочні заходи та встановлюється громадянином якої країни він є.

А в аеропорту міста Одеса прикордонники Одеського загону виявили у пасажира одного з авіарейсів підроблену посвідку на постійне проживання.

Скористатись підробленою посвідкою намагався 26-річний громадянин Російської Федерації, який прибув рейсом «Стамбул-Одеса». Під час здійснення ретельної перевірки охоронцями кордону виявлено повну підробку документа.

Громадянину відмовлено в перетинанні державного кордону України та прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну терміном на три роки.  Посвідку на постійне проживання вилучено.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси