Ще у трьох військовослужбовців Держприкордонслужби підтверджено захворювання на COVID-19

НАЗАД
18 квiтня 2020 16:46

За результатами досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР-тест) сьогодні та учора підтверджено захворювання на коронавірусну інфекцію ще у трьох прикордонників з підрозділу в Закарпатській області.

Дані військовослужбовці з 15 квітня перебувають на самоізоляції.

Відмітимо, що наразі в Держприкордонслужбі забезпечується обстеження за допомогою експрес-тестів співробітників, аби вчасно виявити захворювання на COVID-19, а підрозділи посилюються медичним персоналом.

Нагадаємо, кілька днів тому в відомстві зафіксували перший випадок захворювання на COVID-19.

Наразі стан здоров’я вже чотирьох охоронців кордону, у яких підтвердилося захворювання, задовільний, температура тіла в межах норми. Військовослужбовці перебувають під посиленим медичним наглядом персоналу підрозділів охорони здоров’я.

Крім того, перевіряються всі з ким прикордонники контактували. У підрозділах, де військовослужбовці проходять службу, введено режимно-обмежувальні заходи та посилене медичне спостереження.

Відмітимо, що прикордонники одні з перших, хто долучився до заходів з недопущення поширення коронавірусу територією України і щоденно перебувають у зоні ризику, оскільки контактують з великою кількістю людей під час заходів прикордонного контролю.

Загалом, станом на 18 квітня, майже 150 прикордонників перебувають на обсервації та ізоляції через контакт з особами, в яких надалі підтверджувалося захворювання на коронавірусну інфекцію.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси