Розшукувану особу та 2 крадені автівки викрито в пунктах пропуску і на адмінмежі з ТОТ АРК

НАЗАД
11 листопада 2018 11:27

Держприкордонслужба продовжує активно використовувати базу даних Інтерполу для викриття осіб та транспортних засобів, що знаходяться в міжнародному розшуку.

Упродовж доби на кордоні виявлено чоловіка, який перебував у міжнародному розшуку та два викрадені в Україні автомобілі, зокрема на адмінмежі з анексованим півостровом.

Так, прикордонники Чернівецького загону в пункті пропуску «Мамалига» виявили за базою даних Інтерполу громадянина Молдови. Особу розшукували правоохоронні органи Румунії.

А в пункті пропуску «Доманово», що на кордоні з Білоруссю, прикордонники Луцького загону зупинили автомобіль «Ford» 2002 року випуску. З’ясувалося, що автівку польської реєстрації було викрадено на початку жовтня цього року. 

Ще один транспортний засіб, який проходить по базі даних Інтерполу, як крадений, виявили прикордонники Херсонського загону в КПВВ «Каланчак». «Mitsubishi» 1997 року випуску їхав до анексованого Криму.

По всіх випадках поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві, а іноземця і транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси