Розшукуваного злочинця та дві викрадені автівки виявили українські прикордонники

НАЗАД
06 березня 2019 10:02

Упродовж доби прикордонники Ізмаїльського, Сумського та Чопського загонів виявили особу та дві іномарки, що перебували в міжнародному розшуку.

Так, в пункті пропуску «Нові Трояни» прикордонники виявили 40-річного громадянина Молдови, якого з 2015 року розшукували на батьківщині за вчинення злочину.

А в пункті пропуску «Велика Писарівка» виявлено позашляховик 2010 року випуску, якого було викрадено в Італії на весні 2014 року. «Фордом» планував виїхати до Росії наш співвітчизник, втім на заваді йому стало спрацювання бази даних Інтерполу.  

Іншим транспортним засобом, який перебував у міжнародному розшуку, заїхали в пункт пропуску «Тиса». Під час заходів прикордонного контролю прикордонники встановили, що мікроавтобус «Фольксваген» 2011 року випуску викрали на території нашої країни в січні цього року. А виїхати до Угорщини краденою автівкою планував громадянин України 1986 року народження. 

За всіма випадками прикордонники негайно поінформували Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу та автомобілі передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси