Розшукуваних злочинців та особу з підробленим документом виявили прикордонники в пунктах пропуску

НАЗАД
28 жовтня 2018 09:39

Упродовж минулої доби в «Борисполі», на кордоні зі Словаччиною та Польщею охоронці кордону виявили двох громадян, які перебували в розшуку та одного – з "липовою" ID карткою.

У столичному аеропорту під час оформлення пасажирів, що прибули з Амстердаму, стосовно громадянина Великобританії відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонники встановили, що іноземця розшукували на території Об’єднаних Арабських Еміратів за скоєння шахрайства у фінансовій сфері. По даному факту правоохоронці негайно поінформували Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

Ще одного зниклого правопорушника знайшли співробітники Держприкордонслужби. Цього разу прикордонники виявили жінку – нашу співвітчизницю, яка прямувала через пункт пропуску «Ужгород» сподіваючись уникнути відповідальності за вчинення крадіжки.

А в пукті пропуску «Шегині» під час перевірки документів подорожуючих, інспектор прикордонного відомства виявив в одного з пасажирів підроблену польську ID картку. У ході подальших заходів було встановлено, що іноземець є громадянином Туреччини.

Усіх правопорушників притягнуто до відповідальності.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси