Розшукуваних у Словаччині, Німеччині та ОАЕ злочинців затримали українські прикордонники

НАЗАД
29 грудня 2017 11:01

Прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород» зупинили громадянина Словаччини. На іноземця спрацювала база даних Інтерполу. Чоловіка розшукували словацькі правоохоронці за шахрайство. А в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького заг

Трьох іноземців, які були у міжнародному розшуку, затримали на кордоні співробітники Державної прикордонної служби України.

Так, учора прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород» зупинили громадянина Словаччини. На іноземця спрацювала база даних Інтерполу.  Чоловіка розшукували словацькі правоохоронці за шахрайство.

А в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону затримали громадянина Білорусі. Його розшукували за сімома статтями скоєних у Німеччині злочинів.

Крім того, сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу, які прибули із Дубаю, прикордонники затримали громадянина Сирії 1982 року народження.  Іноземець розшукувався в Об’єднаних Арабських Еміратах за комерційне шахрайство.

Про затриманих правопорушників поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Києві. Іноземців передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси