Розшукувані Інтерполом «Фольксваген» і «Мерседес» виявили українські прикордонники

НАЗАД
30 грудня 2017 10:39

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активно використовувати базу даних Інтерполу. Лише з початку року у результаті перевірок за цією базою було виявлено більше 200 транспортних засобів, які знаходилися в міжнародному розшуку. Чергові дві автівки

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активно використовувати базу даних Інтерполу. Лише з початку року у результаті перевірок за цією базою було виявлено більше 200 транспортних засобів, які знаходилися в міжнародному розшуку. Чергові дві автівки викрили вчора на кордоні з Польщею.

Однією з них керував громадянин Німеччини. Чоловік перетинав кордон в пункті пропуску «Краківець». У ході прикордонного контролю з’ясувалося, що мікроавтобус «Фольксваген» перебуває у розшуку. За наявною інформацією він був викрадений в Німеччині на початку грудня.

Інший транспортний засіб виявили в пункті пропуску «Устилуг». База даних Інтерполу спрацювала відносно «Мерседеса» 2014 року випуску. За кермом автомобіля знаходився наш співвітчизник.

За даними фактами поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Наразі автомобілі передані співробітникам Нацполіції для проведення подальших заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси