Російські війська вчергове обстріляли прикордоння Сумської, Чернігівської та Харківської областей

НАЗАД
15 листопада 2022 10:14

Учора, 14 листопада, російські загарбники обстрілювали українське прикордоння із застосуванням БПЛА, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Юнаківська, Хотінська, Середино-Будська та Ворожбянська громади Сумщини, Золочівська громада Харківської області, що на межі з Сумщиною, й Семенівська громада Чернігівщини.

Тричі за добу рашисти обстрілювали територію Краснопільської громади зі ствольної артилерії та 82-мм мінометів, загалом пролунало біля десятка вибухів від розривів артснарядів та понад двох десятків – від мін. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів горналь, пороз та вязово. Також загарбники з безпілотника скинули на територію цієї ж громади вибуховий пристрій. На щастя, обійшлося без жертв.

У першій половині дня рашисти з району російського населеного пункту тьоткіно накрили один з населених пунктів Ворожбянської громади вогнем зі ствольної артилерії, пролунало два десятки вибухів. Внаслідок артобстрілу пошкоджене одне із підприємств, троє людей отримали поранення.

Опівдні по Середино-Будській громаді ворог з району населеного пункту зернове вів обстріл реактивною артилерією - зафіксовано вісім вибухів. Пошкоджено оселі мирних мешканців, магазин  та газогін.

Згодом загарбники обстріляли територію Юнаківської громади зі ствольної артилерії, нараховано біля двох десятків вибухів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту свердліково.

Увечері противник з боку російського населеного пункту синяк накрив територію Хотінської громади вогнем зі 120-мм мінометів, нараховано більше двох десятків прильотів.

З боку російського населеного пункту безімено загарбники обстріляли територію Золочівської громади з 82-мм мінометів. Нараховано біля десятка вибухів.

По Семенівській громаді з боку російського села мірица ворог гатив мінометами 120 мм калібру - 13 вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси